Featured Areas at MagicCon: Amsterdam

Featured Exhibitors & Pin Trading at
MagicCon: Amsterdam!

Naast onze speciale gasten en je mede-fans zie je op MagicCon: Amsterdam ook vele exposanten die kaarten, accessoires en swag met zich meebrengen. Op zoek naar die ene speciale kaart? Is het hoog tijd om die versleten speelmat te vervangen? Dan ben je aan het goede adres bij onze exposanten. Zij hebben de beste producten voor je en je vindt ze allemaal op de beursvloer van MagicCon: Amsterdam!

Uitgelichte exposanten

Onze uitgelichte exposanten brengen een schat aan kennis en ervaring met zich mee die ze maar wat graag delen met zowel nieuwe als doorgewinterde Magic-fans. Kom langs bij hun stands op de beursvloer en zie wat ze allemaal te koop aanbieden!

Bekijk hier de volledige lijst met exposanten zodat je alvast je route door de Magic Marketplace kunt uitstippelen! 

MagicCon: pins ruilen in Amsterdam

Verzamel alle exclusieve evenementpins van MagicCon: Amsterdam door ze te kopen in de officiële evenementwinkel, langs te gaan bij de officiële pinhandelaren en door te ruilen met medewerkers en andere bezoekers van MagicCon! Lukt het jou om ze allemaal te verzamelen?  

Pins verkrijgbaar in de officiële evenementwinkel

Pins verkrijgbaar bij gesponsorde kraampjes  

Ruilen met medewerkers (zeer beperkt)   

Waar te beginnen:  

Scoor een evenementenpin van MagicCon: Amsterdam in de officiële evenementwinkel of bij een van de officiële pin-sponsors. Ruil met medewerkers en andere MagicCon-bezoekers door ze de pins te laten zien die je wilt ruilen voor een van hun MagicCon-evenementpins. Lukt het jou om de volledige set pins van MagicCon: Amsterdam bij elkaar te krijgen? Veel ruilplezier!   

Shoppen tot in de late uurtjes

De dag loopt misschien ten einde, maar dat betekent niet dat je hoeft te stoppen met shoppen! Nadat de hoofdzaal om 19:00 uur sluit, kun je bij een aantal exposanten terecht tot 23:59 uur. Bekijk de lijst hieronder om te zien wie er dan open is!

Evenement-specials

Verschillende exposanten komen met exclusieve artikelen en aanbiedingen die je alleen op MagicCon: Amsterdam tegenkomt! Unieke pins, schitterende speelmatten, bonusaanbiedingen voor inruilacties en nog veel meer. Je vindt ze bij geselecteerde exposanten op de beursvloer.

Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de geweldige items die je overal op MagicCon: Amsterdam kunt vinden. 

Booth: 1B54, 1C54

Booth: 1D80

Booth: 1A50

Booth: 1A80

Evenementmerchandise

Niet alleen onze exposanten verrassen je met geweldige nieuwe producten op de beursvloer. Kom ook zeker even langs bij de officiële evenementwinkel van MagicCon: Amsterdam voor allerlei kleding, accessoires en meer!